Selecteer een pagina

Over Your Steak Today

Onze passie voor vlees heeft er toe geleid dat we onze mooie producten nu ook aan u als particulier gaan verkopen. Dit houdt in dat we een webwinkel hebben geopend waar u het lekkerste vlees van de mooiste delen kunt bestellen.

Alle prachtige producten hebben overzichtelijk op de site staan en we hebben er voor gezorgd dat easy ordering bij ons ook echt zo is. Het mooiste vlees wordt met zorg en passie door onze ervaren slagers met zorg geportioneerd.,

Zo heeft u altijd de mooiste steak voor de beste prijs op tafel. Uw top diner is onze zorg!!!

Vers van het mes

Ons vlees wordt vers voor u gevacumeerd, en per koelwagen bij u aangeleverd. De extra toegevoegde koeling in de isolatieverpakking houdt het vlees in optimale conditie, ook als u het niet direct zelf in ontvangst kunt nemen. Organiseert u een gezellige avond met vrienden in het weekend? Bestel uw vlees lekker gemakkelijk vanachter uw computer. Het heerlijke vlees van Your Steak Today maakt uw feestmaal compleet.

Verzending en bezorging

Bezorging van uw bestellingen vindt plaats op weekdagen van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen geplaatst voor 15.00 uur worden de volgende dag geleverd. Wij leveren niet op zaterdagen, zondagen en feestdagen. U kunt zelf aangeven op welke werkdag u uw bestelling wilt ontvangen.

Onderdeel van Het Vleescentrum B.V.

Jan Hartog startte in 1966 Het Vleescentrum B.V. op de Birkstraat te Soest. Het bedrijf groeide in korte tijd uit tot dé vleesgroothandel in Midden Nederland, en een belangrijke schakel in de horeca.

In 1995 werd een nieuw bedrijfspand gerealiseerd. Een pand dat voldoet aan alle keuringseisen op het gebied van klimaatbeheersing, routing- en kwaliteitsnormen. Marco Hartog en Ronald van Klooster vormen inmiddels de directie van het Vleescentrum waar passie voor het slagersvak het kernbegrip is.